HOTEL IDILA BUDVA

leaves

O hotelu

Hotel Idila je moderan hotel sa 4 zvjezdice koji se nalazi u srcu crnogorske prijestonice turizma – Budvi. Od Slovenske plaže je udaljen samo 500 m, a od srednjovjekovnog Starog grada se nalazi na svega 1 km udaljenosti. Hotel je lociran u mirnom dijelu grada preko puta stoljetnog maslinjaka. Struktura hotela uključuje 12 moderno opremljenih dvokrevetnih soba (sa bračnim i razdvojenim krevetima) i 5 apartmana, restoran sa doručkom na bazi švedskog stola i garažu.

Bilo da putujete zbog posla ili iz zadovoljstva, znamo da imate veliki izbor hotela. Mi se trudimo da vam obezbijedimo čist i udoban smještaj, sa ljubaznom i pažljivom uslugom. Profesionalno i ljubazno osoblje u "Idili" je posvećeno tome da vaš boravak učini prijatnijim i komfornijim.

Pogledajte galeriju
O hotelu
O hotelu

Savršena lokacija

Nalazimo se u geografskom centru grada imajući sve plaže kao i stari grad na dohvatu. Iako smo dobro povezani glavnim bulevarom, hotel je zaklonjen od buke saobraćaja.

Luksuzne sobe

Opremljene namještajem najfinije izrade, dušecima visokog kvaliteta i skupocenim materijalima, naše sobe obezbeđuju željenu udobnost uz sve pogodnosti moderne tehnologije

Savremeni restoran

U prijatnom ambijentu restorana svi gosti mogu uživati u raznovrsnoj ponudi švedskog stola koji će biti poslužen za doručak.